LinkLog Linkkatalógus
Kezdőoldal / Szabályzat

Keresés


Menü

Szabályzat

Ingyenes szolgálattónál elhelyezett domain név (nem tárhely, hanem internetes név) alatt működő weboldal regisztrációját semmilyen módon nem áll módunkban elfogadni.

Semmilyen módon nem áll módunkban elfogadni warez, szex, politikai, obszcén, trágár, közízlést megbotránkoztató, törvénybe ütköző, és rasszista tartalmú honlap regisztrációját.

Kizárólag releváns, témába vágó weboldalak regisztrációját fogadjuk el. Tehát a megfelelő kategóriába küld be a weblapod. Ellenkező esetben a linkbeküldést töröljük.

A www.linklog.hu szerkesztője, bármikor felülbírálhatja, a meglévő weboldalakat, és azokat törölheti is. Tartalomváltoztatás esetén megszűnhet a regisztráció. Átirányított URL, 404-es hiba lap, másolt tartalom, csak hirdetésre készült semmitmondó egyoldalas lapok, átjáró honlapok, zavaró popupot használó weblapok, élvezeti cikkeket árusító weblapok, félkész, vagy karbantartott honlapok esetén indoklás nélkül töröljük.

Ha nem találod a megfelelő kategóriát az adott linkgyűjteményben, akkor küldj egy email nekünk (kapcsolat menüpont).

Egy automatikusan generált értesítő levelet küldünk beküldéskor, elfogadáskor, és elutasításkor is. Ha nem kapsz levelet valamilyen okból kifolyólag (pl. technikai hiba, stb.), akkor gyere vissza később, nézd meg és ellenőrizd le a katalógusban. A katalógusokban a regisztráció elbírálásának max. ideje 1 hónap.

Üdv. www.linklog.hu szerkesztője


 

 

Motor: php Link Directory Fordítás: Magyar Php Link Directory
Copyright © LinkLog Linkkatalógus